Workshop moodboard maken

Zoals sommige van jullie wellicht al weten ben ik afgestudeerd als Interieurarchitect. Op de blog kan ik heerlijk mijn enthousiasme over interieur kwijt, en daarnaast mijn kennis met jullie delen. Tijd om ook offline actief te worden. Heb jij zin in een gezellige middag samen met je vrienden of vrienden, collega ‘s, uitje van het werk, of wil je iets nieuws ervaren? Vanaf nu bied ik de workshop moodboard maken aan. Lees gauw verder wat je hierbij precies gaat doen.

Moodboard-3

Wat houdt de workshop in?

Ben jij van plan je interieur te veranderen, heb je misschien verhuisplannen? Of heb je gewoon zin in een gezellige middag of avond? Tijdens de workshop Moodboard maken gaan we aan de slag met je eigen stijl. 

Moadboard-2

Heb je het gevoel dat je nog geen eigen stijl hebt? Dat is helemaal niet erg we gaan er samen naar op zoek. Tijdens de workshop begeleid ik je bij het ontwikkelen van je eigen stijl. Want zonder dat je het wist heb je die al…  Wij gaan er samen mee aan de slag, om deze verder te ontwikkelen en vast te leggen. Heb je nog vragen met betrekking tot je interieur dan kun je deze stellen tijdens de workshop. Je ziet al voorbeelden van moodboards in deze blog.  Alle materialen worden voorzien.

moodboard-1

Wat kun je verwachten?

Er kan niets fout gaan bij je moodboard, want het wordt helemaal van jou, zoals jij het wilt. De technieken voor het maken van een moodboard leer ik je.  Lekker bladeren in tijdschriften, knippen en plakken. Naast tijdschriften zijn er ook andere materialen en vormen. Het werkt erg rustgevend kan ik je vertellen! De workshop duurt ongeveer 3,5 uur. We beginnen met wat uitleg en voorbeelden, daarna gaat ieder zelf aan de slag met zijn of haar moodboard. Natuurlijk help ik je daarbij. Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten, neem dan contact op. Bibi@citizenof.com 

Moodboard-4

Beelden: Pinterest
Aanmelden

Volg Citizen of: INSTAGRAMFACEBOOKLINKEDIN

One thought

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.