Binnenkijken bij de mooiste huizen ter wereld

Binnenkijken bij huizen op Funda, en vooral die van boven het miljoen is één van mijn favoriete hobby ‘s. Na de blog die ik vorig jaar over deze hobby schreef, blijkt dat het nog niet zo’n rare hobby is dan ik dacht. Tijd om een aantal internationale gave huizen sites met je te delen. Want soms is het ook gewoon heerlijk om te kijken wat voor moois er buiten Nederland te koop is.

Stadshem

Wat komen er een fijne stulpjes op deze Zweedse makelaarssite voorbij. Van Göteborg tot Mölndal. De sfeer in de foto ‘s, alsof het allemaal uit een woontijdschrift komt. Dit is zeker weten een website voor de interieurliefhebber. Het lijkt wel alsof je alleen op deze website mag vermits je aan de interieureis voldoet. Zal vast niet zo zijn hoor, maar echt man oh man wat veel parels.

Stadshem living room
Stadshem kitchen black
Stadshem slaapkamer

Corcoran

Corcoran is er weer één voor de liefhebbers van huizen boven het miljoen. In dit geval in dollars want deze Amerikaanse site laat je meegenieten van allerlei pracht en praal. Soms bizar over de top… soms stijlvol.

New york city
Corcoran pool
Toilet marmer

NestSeekers

Kwam ik ooit tegen toen ik nieuwsgierig was naar de huizen in Londen. NestSeekers is met vijfentwintig kantoren wereldwijd, een grote speler op de vastgoedmarkt. Van Londen tot New York, van Tel Aviv tot Punta Cana. Je kunt er alle kanten mee op.

Benieuwd wat je van dit soort filmpjes vindt? Vaak is het budget voor het interieur enorm hoog geweest, wat je terug ziet in de extreme ontwerpen, er wordt vaak out of de box gedacht iets wat ik heel inspirerend en mooi vind. Je komt interieurs tegen wat totaal over de top is, gek, gekker gekst. Maar daardoor juist ook enorm gaaf. Steekt stiekem toch de Funda boven het miljoen fan in mij de kop op hè.

Mocht je toch liever echt iets vergelijkbaars met Funda willen. Dan zit je bij Zillow goed, dat is de Amerikaanse versie van Funda. Ook mooi om te kijken wat je in een ander land kunt kopen voor het geld dat je in Nederland aan huur of hypotheek betaald.

Hou jij ook zo van binnenkijken bij anderen. Heb je nog andere goede websites van buitenlandse makelaars. Laat het weten in een comment.

Volg jij Citizen of al? : INSTAGRAMFACEBOOKLINKEDIN

Beelden: Stadshem, Corcoran en NestSeekers

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.