Bloggers gezocht

In 2018 startte Citizen of, in deze tijd heb ik de blog gebracht tot waar deze nu is. Wekelijks inspireer ik op Citizen of bezoekers met verhalen, over mensen die waar dan ook ter wereld wonen. Lifestyle en travel inspiratie. Inmiddels weten bijna 1000 unieke bezoekers Citizen of elke maand te vinden. Gelukkig groeit dit aantal nog elke maand. Help jij Citizen of naar een hoger level met nog meer inspiratie, mooie verhalen en avonturen?

Waarom bloggen voor Citizen of?

Vragen vrienden en vriendinnen je vaak om tips voor fijne plekken in de buurt? Deel je graag je reisverhalen. Ben je geëmigreerd of ga je emigreren en deel je graag jouw verhaal? Woon jij op een hele fijne plek die je graag met iedereen wil delen? Citizen of betekent vrij vertaald inwoner van… Dit is dan ook de indentiteit van de blog, aan de “inwoner van” kapstok is een hele hoop op te hangen. Mocht je heel graag je verhalen willen delen. Heb je al een tijdje zoiets dat je het fijn vindt om te schrijven maar dat je op ziet tegen al het werk wat het hebben van een eigen blog met zich meebrengt? Of heb je een eigen blog maar wil je nog meer verhalen delen. Dan ben je misschien de aangewezen persoon om het team te komen versterken. Je hebt immers geen kosten en onderhoud van de blog maar deelt wel jou inspiratie en verhalen. Uiteraard help ik je met de opmaak, SEO, inplannen, beelden en alle andere blog zaken. Je hebt absoluut geen ervaring nodig…

Blogger zijn bij Citizen of concreet

Zie jij het zitten om voor Citizen of te bloggen. Hierbij een aantal dingen om rekening mee te houden.

  • Voor minimaal zes maanden, lever je één keer per maand een blog aan. Mocht je vaker willen dan is dat natuurlijk helemaal prima.
  • Je Nederland is goed, een foutje is geen probleem die maak ik zelf ook nog weleens. Je teksten lezen lekker weg en zijn met enthousiasme geschreven.
  • Google is geen fan van duplicate content, wij ook niet. Mocht je een eigen blog hebben dan is het helemaal mooi om daar naar te verwijzen of te linken. Blogs geschreven voor Citizen of worden alleen op Citizen of gepubliceerd.
  • De verhalen die jij blogt zijn uniek en daar houden wij van.
  • Foto’s mag je zelf aanleveren, als je liever alleen tekst aanlevert is dat ook prima.

Schroom niet als je nog vragen hebt, maar ook als je vol enthousiasme aan de slag wilt gaan. Mail naar Bibi@citizenof.com

Volg jij Citizen of al? : INSTAGRAM – FACEBOOK – LINKEDIN

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.