Champagne! Citizen of is 1 maand online

Trek de champagne maar open, Citizen of is één maand online en is boven verwachting goed ontvangen. Wat gaven jullie verrassende reacties, goede feedback en mooie comments.

Tijd om er even een weekje tussen uit te gaan. Te genieten van alle kei harde pingels die ik verdient heb… grapje natuurlijk. Deze week heb ik nodig om te zorgen dat de site technisch nog beter gaat draaien. Klinkt als bezoeker natuurlijk oersaai, is het ook gewoon. Als ik iets doe, doe ik het goed, dus geloof mij het wordt er alleen maar beter op.

Achter de schermen zal hard worden doorgewerkt, zodat je op 7 november weer van een nieuw stukkie over reizen, interieur, kunst of ander moois in de wereld kunt genieten. In tussentijd blijft de site gewoon online en kun je met een gerust hart het stuk Zo kun je jou vakantiedagen verdubbelen in 2019! lezen. Wellicht een slim plan, gezien het nieuwe jaar steeds dichterbij komt. Heb je het interview wat ik had met Citizens of Bonaire Mike en Elsbeth over hun nieuwe leven  al gelezen? Nu we het toch over de eerste maand online hebben, heb je nog iets gemist? Er staat sowieso een nieuwe rubriek in de planning, weer een aantal nieuwe interviews zitten er aan te komen. Heb je een vraag of opmerking, laat het weten alsjeblieft. Bedankt voor je enthousiasme en het lezen, tot over een weekje.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.