Coming soon op Citizen Of

Coming soon op Citizen of, vanavond schuift de Sint met paard en piet over de daken voorbij. Sinterklaas dag alweer, wat gaat de tijd snel. Zoals de inspiratie tekst al zegt Dream, create, inspire, dat is wat ik het liefste doe. Vandaar dat ik deze blog ben gestart. Tijd om eens vooruit te kijken, naar wat ons te wachten staat.

Vooruitblik

Citizen of is twee maandjes online, deze keer geen champagne wel een coming soon, een vooruitblik van wat komen gaat. Het interview met Citizens of Bonaire Mike en Elsbeth is heel goed ontvangen, gelukkig staan er meerdere interviews op de planning waaronder het verhaal van Citizen of Miami Sharon. Hoe heeft zij haar emigratie beleefd en hoe ervaart ze het leven in Miami. We gaan Bram volgen die deelneemt aan de Noordkaap Challenge van 3FM. Heel benieuwd hoe hij samen met zijn studiegenoot deze uitdagende challenge gaat ervaren. Naast deze twee interviews staan er nog een hoop artikelen op de planning, onder andere restaurant tips in New York, interieur tips en een aantal mooie bestemmingen. Natuurlijk sluiten we het jaar met een knal af.

Oh-my-party-balloons

Inspiratie

In deze twee maanden is al redelijk vaak de vraag gekregen waar haal je al die inspiratie vandaan? Aan inspiratie tot nu toe geen gebrek. Inspiratie haal ik uit eigenlijk werkelijk alles, van een kort gesprek wat ik met een collega heb, een grappige anekdote van een vriendin tot een mooi beeld wat ik zie tijdens een wandeling. Het liefst zou ik mijn camera overal mee naar toe slepen om ideeën vast te leggen, alleen dat is met een camera van 4,5 kilo niet zo handig. Daarnaast is er ook niet altijd gelegenheid om direct actie te ondernemen. Als ik iets tegen kom waarvan ik denk dat ik het ooit kan gebruiken dan maak ik een foto met mijn telefoon of als het iets textueels is of een idee dan gebruik ik de notitie app op mijn telefoon. Heel fijn om daar ideeën in op te slaan. Omdat deze direct gelinkt is aan iCloud hoef ik ook niet bang te zijn dat mijn “notitie boekje” kwijtraakt. Reizen is een van mijn grootste inspiratiebron, van het moment dat de reis begint tot dat ik thuis weer over de drempel stap. Geuren, kleuren, culturen, eten, werkelijk alles kan een inspiratiebron vormen.

Ready-for-take-off.png

Tijd

Tijd is een uitdaging, met een fulltime baan bij Vitra heb ik gemerkt dat het af en toe wel lastig is tijd te vinden om de vele ideeën die ik heb om te zetten naar content voor de blog. Een stuk vol met bijzondere lettertypes en vormgeving is soms te zwaar om in te laden. Waardoor het weer verbouwd moet worden, allemaal zaken die achter de schermen spelen die ontzettend leerzaam zijn maar soms onverwacht veel tijd kosten. De stukken die ik schrijf, schrijf ik vanuit passie, kennis en ervaring. Het is niet lastig om daar tijd voor vrij te maken, het is wel lastig in te passen in een privé leven wat ‘s avonds en in het weekend aandacht vraagt. Ben nog een beetje zoekende hoe ik dit in de toekomst ga aanpakken. Drie artikelen verdeeld over de week vind ik een prettige manier van content maken. Tijd vinden voor het technische gedeelte naast content is ook  belangrijk daar ga ik mij nog meer op focussen. Zaken als SEO en Analytics waren voor mij totdat ik met de blog begon onbekende zaken. Ondertussen begin ik te begrijpen hoe het in elkaar steekt maar er is op dit vlak nog genoeg te leren.

Ideeën

Natuurlijk sta ik altijd open voor jouw ideeën, jij bent het publiek waar ik voor schrijf. Vindt je drie artikelen per week fijn, zie je liever meer of minder artikelen? Schroom niet om een reactie achter te laten en te laten weten waar jij enorm van hebt genoten of wat je nog mist op de site. Alle ideeën zijn welkom. Je mag mij natuurlijk ook altijd een privé berichtje sturen via Bibi@citizenof.com

Beelden: Pinterest | Oh_my_party | Pinterest

Volg Citizen of: INSTAGRAMFACEBOOKLINKEDIN

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.