De KLM werelddeal weken + andere voordelige vliegtickets

Het is weer zover de KLM werelddeal weken zijn begonnen! Omdat KLM dit jaar 100 jaar bestaat zijn er meer dan 100 bestemmingen geselecteerd. De werelddeal weken zijn elk jaar in de eerste twee weken van januari en de eerste twee weken van september. Bij mij staan deze weken standaard gemarkeerd in mijn agenda, zelfs als ik nog geen concrete reisplannen heb kijk ik altijd even of er nog iets gaafs tussen zit. Wie weet zit jouw droombestemming er tussen?

Wat houden de KLM werelddeal weken precies in?

 • Vliegtickets met korting: voor tickets in de Economy class krijg je tot ongeveer 30% korting, voor de Business Class tot ongeveer 60% korting.
 • Je vertrekt altijd vanuit Amsterdam Schiphol.
 • Boeken is mogelijk tot en met 16 september 2019.
 • Je reisdatum ligt tussen 2 september 2019 en 20 juli 2020.
 • Met uitzondering van 15 t/m 29 december 2019
 • Let op, je vliegt met KLM of met Air France, daarnaast kan het zomaar zijn dat je een tussenstop hebt. Het gaat in de werelddeal weken namelijk om de goedkoopste tickets, niet om de goedkoopste en snelste.
 • Als je slim bent boek je zo snel mogelijk, want op is op bij deze deals.
 • Als je met je American Express Creditcard boekt krijgt je ook miles om later eventueel weer upgrades te kunnen boeken.
 • Annuleren niet mogelijk.
 • Tot slot betaal je éénmalig € 10,- reserveringskosten.
 • Klik hier om direct alle werelddeals te bekijken.
Klm werelddeal weken

Andere handige boekingstips

Naast de werelddeal weken zijn er nog andere momenten waarop vliegtickets goedkoop zijn. Dat is onder andere met Kerst, en dan vooral Eerste Kerstdag, heel veel landen kennen namelijk geen Tweede Kerstdag. Tijdens Eerste Kerstdag worden er de minste vliegtickets per jaar verkocht, iedereen is druk met familie, het kerstdiner, cadeautjes en andere zaken. Mocht je dus nu even geen zin, geld of andere reden hebben, dan is het wel slim om na het kerstdiner op Eerste Kerstdag even een momentje voor jezelf op het toilet te reserveren. Zodat je de tickets naar je volgende bestemming kunt scoren.

Berts goedkope vliegtickets

De Belgische Bert heeft zijn obsessie in het zoeken naar goedkope vliegtickets, omgezet in een specialisme. Hij houdt zich bezig met “foutjes” in het prijsoverzicht van allerlei verschillende vliegmaatschappijen. Door deze foutjes op te sporen en te delen kan hij veel mensen verblijden. Het is niet zo dat je Bert kunt e-mailen dat je graag naar Bonaire zou willen en of hij even voor je op zoek wilt gaan. Hij zoekt, en jij kunt van zijn zoekkunsten profiteren. Dat profiteren doe je door je in te schrijven op zijn nieuwsbrief. Zelf heb ik nog geen gebruik gemaakt van Bert zijn diensten al zie ik vaak de prachtigste reisjes mijn mailbox inschuiven. Tot nu toe is er gewoon nog geen bestemming waar ik op dat moment naar toe wilde voorbij gekomen. De mensen die ik ken die er gebruik van hebben gemaakt zijn er heel erg enthousiast over. Meer lees je op www.bertsgoedkopevliegtickets.be

Lees ook: De 10 beste airports van de wereld en Ticket to the tropics

Volg jij Citizen of al? : INSTAGRAMFACEBOOKLINKEDIN

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.