Fantastisch Vintage: De Levendige Galerie

Op mijn blog “Bloggers gezocht” kwamen veel reacties. Anneke ging direct vol enthousiasme aan de slag. Hierbij haar eerste blog voor Citizen of, we zijn ontzettend blij dat Anneke ons team versterkt.

Sinds we door Corona veel meer thuis zijn en de herfst voor de deur staat, hebben we steeds meer behoefte aan mooie spullen in het huis. De grote interieur merken hebben weer allerlei mooie nieuwe producten in collectie, maar soms wil je een uniek stuk in huis, kies dan voor vintage!

De-Levendige-Galerie-tapijt

De Levendige Galerie is vintage

Als er iemand de mooiste vintage pareltjes weet te vinden, dan is het wel Rachell van De Levendige Galerie. De Levendige biedt unieke vintage items voor het interieur. Zo maken we het leven duurzaam en levendig! Maar De Levendige Galerie zou de unieke uitstraling niet hebben zonder de samenwerking met fotograaf Lotte van Uittert. Gevlochten haar in een tulpenvaas, een kapstok die aan een muur van klimop lijkt te hangen, een balancerende vaas of tas… Als het echte product voor je neus verkocht is, dan zou je toch graag een van deze prachtige foto’s waar Rachell vaak als model op staat aan je muur willen hebben.

De-Levendige-Galerie-Tulpenvaas

Interieur fotografie

Rachell en Lotte kennen elkaar sinds hun studie aan de KABK (Kunstacademie Den Haag). Toen Rachell met De Levendige startte, wist ze meteen wie haar vintage vondsten op de foto moest zetten. Regelmatig spreken Rachell en Lotte af voor een dagje fotograferen op mooie plekken in het karakteristieke Haagse Regentessekwartier. Vooraf krijgt Lotte een lijstje met een aantal producten en op de dag zelf kiest ze nog een aantal items uit die ze op een unieke manier op de foto zet. Lotte werkt als interieur fotograaf en is content creator voor verschillende bedrijven. Hiernaast verkoopt ze haar vrije werk op haar website. Haar creativiteit zie je ook terug in de foto’s die ze voor De Levendige Galerie maakt.

De-Levendige-Galerie-Kapstok

Styling

“Interieur moet duurzaam en betaalbaar zijn”, volgens Rachell. “Waarom iets nieuws kopen als er zoveel mooie vintage stukken te vinden zijn?” Ik heb al heel wat bijzondere spiegels, West Germany vazen en prachtige lampen en tapijtjes op het Insta account van De Levendige Galerie langs zien komen. Vind je het lastig je huis op een originele manier in te richten? Rachell helpt je ook graag met het stylen en zoekt naar de juiste items om jou huis te verrijken met mooie vintage stukken!

De-Levendige-Galerie-Spiegel

Op zoek naar ruimte in Den Haag

Rachell en Lotte hebben nog veel meer creatieve ideeën en zijn daarom op zoek naar een plek in Den Haag waar De Levendige Galerie te bezoeken is en Lotte haar mooie foto’s kan maken. Hoe tof zou dat zijn! Volg tot die tijd vooral het insta account van De Levendige Galerie en hopelijk weet je daar iets moois voor bij jou in huis te vinden!

Nieuwsgierig naar de andere Citizen of interieurblogs bijvoorbeeld, Waarom het slim is alleen te investeren als je verliefd bent en andere interieur tips.

Volg jij Anneke, De Levendige Galerie en Lotte al?: INSTAGRAM ANNEKEINSTAGRAM DE LEVENDIGE GALERIEWEBSITE LOTTE

Volg jij Citizen of al? : INSTAGRAM – FACEBOOK – LINKEDIN

Beelden: Lotte van Uittert

De-Levendige-Galerie-Vaas

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.