De fijnste webshops voor de mooiste kindercadeau ‘s

In het kader van u vraagt wij draaien… kreeg ik laatst de vraag of ik naar aanleiding van het artikel over originele kraamcadeautjes niet een follow up wilde doen voor kindercadeau ‘s. Nu draai ik heus niet voor iedereen zomaar, maar voor een vriendin die even wat inspiratie kan gebruiken. Slinger ik met alle liefde mijn kinder cadeau archief open en geef ik je inspiratie voor de mooiste kindercadeau ‘s.

Hip en leuk of glitter en meuk?

Want zeg nou zelf, iedereen heeft voor de kids toch liever hip en leuk dan glitter en meuk. Zeker als kinderen nog klein zijn en de klepperhakken en playmobil voorlopig nog niet in het zicht is dan kun je prima gaan voor hip en leuk gaan. Later komt wellicht de glitter en meuk vanzelf (als het kind een eigen mening krijgt) maar een beetje sturing naar hip en leuk kan geen kwaad in mijn ogen.

Webshops

Het liefst bestel ik op webshops, gewoon lekker makkelijk. Als ik naar een fysieke winkel ga voor kindercadeautjes is het of de Bijenkorf of Big en Belg. In Amsterdam heb je nog veel meer mooie fysieke winkels, waarvan ik er echt wel een aantal bezocht heb maar ik zit niet zo in de wereld van en met kinderen dat ik hier echt vaak kom en het assortiment goed ken. Wie weet als er ooit een Little Citizen komt, dan kan ik je er vast meer over vertellen.

Elenfhant

De Elenfhant website heb ik nog niet zo lang geleden ontdekt. De Nederlandse Petra heeft de mooiste producten geselecteerd en richt zich voornamelijk op kinderspeelgoed en interieurs. Je kunt bij haar dan ook producten bestellen die van klein kind tot tiener meegaan. De stijl van deze webshop is ingetogen, met nadruk op een uitgesproken ontwerp. Bijzonder mooie items, de eerste keer heb ik ruim een uur rond zitten neuzen. Heerlijk, je vindt namelijk naast kinderspeelgoed ook een hoop mooie accessoires voor in je eigen huis. Zo kun je stiekem een mooi cadeau voor jezelf mee bestellen. Elenfhant

Mevrouw Aardbei

Op de website van Mevrouw Aardbei shop ik het langst. Mevrouw Aardbei richt zich vooral op de mooiste producten voor baby ‘s en kinderen. Merel, de eigenaresse is afgestudeerd als stylist. Bijna alle artikelen worden ingepakt, dat vind ik een groot voordeel. Hoe erg ik er ook van hou om cadeautjes in te pakken, soms heb ik er gewoon geen zin in. De inpak skills van Mevrouw Aardbei voldoen zeer zeker aan mijn standaard die vooral bij webshops toch behoorlijk hoog ligt. Een ander voordeel is de snelle verzendtijd. Mevrouw Aardbei

This Paperbook

This Paperbook is de webshop van de Engelse Bethany. Sinds 2011 verkoopt ze voornamelijk houten speelgoed en items voor in huis. Natuurlijke materialen als hout en rubber voeren hier de boventoon. Verder noem ik het stiekem weleens de pastel webshop, er wordt heel veel in zachte, vaak pastelachtige tinten aangeboden. Niet altijd helemaal mijn smaak, maar desondanks wel ontzettend gave gepersonaliseerde naam vlaggetjes en blokken.

Design life kids

Bij Design life kids, afgekort DLK omschrijven ze zichzelf als “modern finds for the modern home” . Ze hebben een brede collectie van kleding, accessoires, speelgoed, interieur en bieden nu zelfs ook esthetisch verantwoorde items voor huisdieren aan. Ze richten zich dus echt op families. DLK bestaat vijf jaar en timmert hard aan de weg om het portfolio verder uit te breiden. Ze bieden goede service en ik shop graag bij ze omdat de collectie zo breed is. Waardoor je ook prima leuke accessoires voor in huis of cadeautjes voor oudere kinderen kunt vinden. DLK

van Pauline

Wat begon als een kleine nederlandse webshop om stoere kinder items op de markt te brengen is ondertussen uitgegroeid tot een eigen label. Van Pauline is vooral bekend geworden met haar gepersonaliseerde items, stoere shirts voorzien van naam, speelgoed, accessoires. Bijna alles kan worden voorzien als naam, qua kleur gebruik is het vaak duotone, zwart wit of roze met zwart in een print, mintgroen met zwart in een print. Een hele mooie eigen stijl, maar niet iedereen zal dit denk ik waarderen. Desondanks zou ik echt de halve winkel leegkomen geloof ik… mocht er ooit een Little Citizen komen. vanPauline

En zijn er webshops die je nog niet kende? Of heb jij nog tips voor mij, zodat ik ook het volgende kinderfeestje de jarige job weer kan verrassen met iets gaafs? Laat het me weten in een reactie.

Beelden: Elenfhant – Mevrouw Aardbei- This Paperbook – DLK – vanPauline

Volg Citizen of: INSTAGRAMFACEBOOKLINKEDIN

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.