Kerst inspiratie: geniet

Om eerlijk te zijn had ik je graag meegenomen met allerlei kerst ideeën die ik heerlijk Do It Yourself had uitgewerkt. Helaas is het op mijn werk de drukste tijd van het jaar, we bereiden de jaarlijkse Vitra Factory Sale voor. Aanstaande zaterdag, 15 december is het weer zover! Wil je er meer over weten, lees dan hier al mijn tips!

Inspiratie

Ben je de teleurstelling al te boven? Om je de kerstinspiratie niet te ontnemen heb ik wat mooie beelden voor je geselecteerd. Want zeg nou zelf, kerst en mooie beelden daar genieten we toch allemaal van. Heerlijk met een kop warme chocomel, kerstmuziekje erbij helemaal in de sfeer komen. Misschien moet je de boom nog kopen en optuigen ( zoals ik), misschien staat ie al sinds eind november, of pas net één dag. Maakt allemaal niet uit… gelukkig zijn er geen regels voor Kerst. Het gaat om ontspannen, genieten en samen zijn. Kortom geniet lekker van deze inspiratie beelden.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Kerstplannen

Ben benieuwd, heb je genoten…? Heerlijk toch nu de dagen kouder worden en je Kerst al haast kunt ruiken. Wij gaan op familiebezoek, in het westen, midden en zuiden van het land. Wat zijn jou Kerstplannen?  Heb je de boom al staan?  Ben je al helemaal klaar in huis of ben je eigenlijk ook stiekem nog helemaal niet zover, zoals ik? Nog geen idee voor het kerstdiner? Kerststress is niet nodig, take it easy, alles komt goed!

Volg Citizen of: INSTAGRAMFACEBOOKLINKEDIN

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.