Kim Soo Interiors

Er wordt vaak gezegd dat op social media alles perfect is, al is dat in het echt natuurlijk niet zo. Dat ervaar ik anders, je stroom aan inspiratie en informatie zijn door social media alleen maar groter geworden, je wereld wordt verbreedt en verrijkt. 

Inspiratiebron

Instagram is van alle social media kanalen mijn grootste inspiratiebron, vooral omdat het visueel is. Via Instagram stuitte ik begin dit jaar op Kim Soo Interiors, een interieurwinkel ontstaan in 2015. Direct wild enthousiast, zo erg dat ik het liefst een vliegticket had geboekt. Misschien maar beter dat het een vliegticket kost om deze winkel te bezoeken, anders had mijn banksaldo er echt anders uit gezien. Kim Soo is gevestigd in een prachtig oud gerenoveerd Nederlands koloniaal pand in Seminyak, Bali. Door de mooie settings en sfeer werd ik vanaf de bank, kijkend naar mijn telefoon, meegenomen naar Bali. Het pand heeft wit gestuukte muren, donkere kozijnen, een tuin met een prachtige pool, veel groen. Een oase van rust, prachtige meubels en accessoires, stralen je tegemoet.

IMG_0430.jpg

Kim & Giorgia

De kracht achter Kim Soo wordt gevormd door Kim en haar jongste dochter Giorgia. Wonend tussen Bali en Melbourne, bevinden zich in een gebied met prachtige natuur en cultuur. Ze zoeken samen naar de mooiste stukken. De je nai sais quoi spirit waar Kim Soo bekend om staat, slaat goed aan bij zowel de lokale bevolking als toeristen. Naast een winkel op Seminyak was er tot voor kort ook een winkel in Melbourne. Deze winkel wordt momenteel verbouwd zodat deze klaar is voor de webshop. De webshop zal nog dit jaar worden gelanceerd ( hier spreekt een gelukkig vrouw).

Kim en Giorgia zeggen over Kim Soo het volgende ” It’s a little bit bohemian, a little bit ethnic, classic and contemporary and we hope that this vision, our vision, brings you great pleasure and enriches the space you live in.”

IMG_0443.jpg

IMG_0434

Collectie

Hout, metaal, textiel, steen, schelpen en jute spelen en belangrijke rol binnen de collectie. Zwart, wit en zachte kleuren worden veel toegepast. Er wordt veelal gewerkt met natuurlijke materialen en met lokale ambachtslieden gevestigd in de gehele Indonesische archipel. Ambacht staat hoog in het vaandel, daarnaast ontwerpt en maakt Kim Soo zelf meubelen en accessoires.

IMG_0432.jpg

Café

Het café grenst aan de binnentuin met heerlijke pool, zodat je de meubels direct kunt testen en ervaren. Hapjes zoals de broodjes Pulled pork sieren de kaart. I doen ‘t get any better, als je het mij vraagt.

IMG_0426.jpg

IMG_0448.jpg

IMG_0435.jpg

Beelden: Kim Soo instagram

Wishlist

Bali en daarmee Seminyak is door deze interieur hotspot een flink stuk op mijn lange wishlist van reisbestemmingen gestegen. Kim Soo zou ik echt graag bezoeken en wanneer je daar bent twijfelen omdat je het liefst de hele winkel wel mee zou willen nemen. Een koffertje meer of minder zal niet zo ‘n probleem zijn, nu het geld op de bankrekening nog. Wat vindt jij van Kim Soo, spreekt het je aan? Het is best wel een specifieke stijl, zou jij er een ticket voor overhebben?

Kim Soo website

One thought

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.