Lekker even weg in Nederland, Suite- Suite in Zandvoort

Goed nieuws, de ene na de andere veiligheidsregio in Nederland laat weten dat overnachtingen weer zijn toegestaan. Direct denk ik aan een aantal ontzettend hardwerkende ondernemers met de fijnste plekjes en mooiste huisjes om te huren. Wat ben ik oprecht blij voor ze! Misschien heb je al wat van deze prachtplekken bij mij op Instagram voorbij zien komen. Maar niet iedereen heeft Insta en daar zie je niet al het moois. Daarom laat ik je de komende weken wat van deze pracht plekjes zien op de blog. Zeker nu we voorlopig alleen nog in eigen land op pad mogen, mogen deze pareltjes wat mij betreft niet ontbreken. We beginnen met Suite- Suite in Zandvoort.

Suite-Suite in Zandvoort

Suite- Suite is in juli 2019 geopend, het is een vrijstaand, luxe privé gastenverblijf met eigen entree en terras. Binnen vijf minuten lopen bereik je de Zandvoortse duinen, de zee en het centrum. Je slaapt er heerlijk met zijn tweeën. Wat wil je nog meer deze zomer?

Suite- Suite Zandvoort terras

Let’s meet somewhere between beach, dreams and the sky!

Suite- Suite Zandvoort pantry
Suite- Suite Zandvoort aanzicht bed en badkamer
Suite Suite Zandvoort view vanuit bed
Suite- Suite Zandvoort Badkamer

Interieur

Bij Suite-Suite Zandvoort gaat kwaliteit boven alles. Aan alle details is gedacht, je raakt dan ook direct in de heerlijke slow beach vibe. Natuurlijke materialen, een cement gestucte vloer die doorloopt in de verhoging voor het bed. Prachtig licht afgewerkt, waardoor je alleen binnen al helemaal tot rust komt. De inloop regendouche en heerlijke Marie- Stella Maris verzorgingsproducten mogen er ook zeker wezen. Het zonnige terras met bamboe zitje maakt het af. Kortom over alles is heel goed nagedacht en super uitgevoerd. Marije en Nick bieden Suite-Suite aan op Airbnb, kijk snel verder om te boeken bij Suite-Suite.

Eerder schreef ik al over Bijzondere accomodaties: Buitenland in Nieuw Amsterdam een camping met allerlei bijzondere huisjes te huur.

Volg jij Citizen of al? : INSTAGRAMFACEBOOKLINKEDIN

Beelden: Instagram @suite_suitezandvoort en Airbnb

`

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.