Moois aan de muur: posters, prints en behang

Inspiratie is altijd overal als je het mij vraagt. Tijd om weer eens fijne webshop te delen, voor wat moois aan de muur. Want zeg nou zelf, door al dat thuis zitten ga je toch weer even kritisch kijken waar je interieur nog net even wat moois kan gebruiken. Ik wel in ieder geval!

Zoe-Corbey-Rock-en-Rodeo-print

Zoe Corbey

Inspiratie voor ons interieur doe ik overal op, maar soms stuit ik ook op Instagram op iets moois. Zoals de handgemaakte prints van Zoe Corbey. Doorgeklikt naar de website, helemaal enthousiast wat een gave stijl. Direct een berichtje gestuurd met de vraag of de print die ik zo mooi vind qua kleurtinten kan worden aangepast. Dat was geen probleem, zo fijn! Hieronder zie je onze sterrenbeelden op print in zwart wit. Wil je zoals ik net even een andere combinatie, geen probleem. Zo kwam de zwart witte print van Jeff en mijzelf tot stand.

Zoe-Corbey-black-white-aquarius-aries-print-zodiac-signs
Zoe-Corbey-zodiac-prints-colorful

Posters, prints en behang

Ook de kleurige serie met zodiac prints op a5 formaat stopte ik direct in mijn mandje. Eigenlijk ben ik helemaal niet spiritueel maar sterrenbeeld tekens en zeker deze tekeningen erbij vind ik grafisch echt mooi. Naast posters en prints, is er ook ruime keuze uit prints op behang. Zoe Corbey

Zoe-Corbey-Wallpaper-zwart-wit-behang
Zoe-corbey-jungle-behang

Lees ook: Fantastisch Vintage: De Levendige Galerie

Volg jij Citizen of al? : INSTAGRAM – FACEBOOK – LINKEDIN

One thought

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.