Sky and Arrow

Al een tijdje volg ik op Instagram Sky and Arrow, het merk is ontstaan vanuit de passie van Carly & Tyler. Ze zijn graag met familie en vrienden in de buitenlucht, elkaar ontmoeten en samen nieuwe plekken ontdekken. Dat in combinatie met Carly ‘s liefde voor handgemaakt textiel en de liefde voor het helpen van mensen zijn samen gekomen in Sky and Arrow.

Schermafbeelding 2018-08-03 om 19.25.40.png

Kleden met de naam Sky and Arrow dat klinkt veel belovend Carly zegt hierover ” We picked the name Sky& Arrow because it’s limitless and we are shooting our arrows in the sky and helping as many people as the sky’s the limit. Our heartbeat is to make a difference in this world.”

Schermafbeelding 2018-08-03 om 19.26.38Voor elk kleed wat wordt gekocht, wordt een kleed aan iemand die het nodig heeft gegeven. Naast dat ik de kleuren, materialen en ontwerpen heel gaaf vind, vind ik het ook ontzettend mooi dat steeds meer merken en bedrijven zich inzetten voor een betere wereld. Het hoeft namelijk niet zo ingewikkeld te zijn, dit zijn telkens kleine stapjes. Een kleed kan voor bijvoorbeeld een dakloze enorm belangrijk zijn.Schermafbeelding 2018-08-03 om 19.57.50De slogan spreading kindness, one blanket at a time vind ik dan ook een prachtig voorbeeld van het feit dat we ook met kleine stapjes de wereld kunnen verbeteren. Wat ik mij afvroeg is of de mensen die en deken ontvangen, dezelfde krijgen als wat wij kopen. Dat is inderdaad het geval, toch heerlijk dat zij ook een warme, mooie en vrolijke deken krijgen.

Schermafbeelding 2018-08-03 om 19.23.45Beelden: website Sky and Arrow en Instagram Sky and Arrow

Naast kleden zijn er ook rugzakken, shirts, truien en andere accessoires te koop. Wat vindt jij van deze handgemaakte kleden? Nieuwsgierig geworden? Kijk dan hier.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.