Spring Challenge 2020 doe je mee?

Voorlopig zitten we nog wel even in quarantaine thuis… Na het succes van de minimalism game vorig jaar, is het tijd voor een nieuwe uitdaging. En wat voor één. Het is een bizarre tijd zo met het Corona virus en gezien we zoveel mogelijk binnen moeten blijven, leek het mij goed om dan ook maar aan de slag te gaan. Het voorjaar is gestart, dus wat gaan we doen? Opruimen natuurlijk. De Spring Challenge is niet zo intensief als de challenge van vorig jaar. Je deelname aan deze challenge zorgt er voor dat je niet het gevoel hebt dat je alleen maar met je arm in de chipszak hangt terwijl je de zoveelste Netflix serie aanslingert.

Spring Challenge logo with flowers

Het doel van de Spring Challenge

De minimalism game was super gaaf, maar omdat het een dagelijkse challenge was vond ik het soms ook best pittig. Ondanks dat het is gelukt, leek het me voor dit jaar een goed idee om het wat rustiger aan te pakken. Zodat het voor zoveel mogelijk mensen mogelijk is om mee te doen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. We zitten toch allemaal in hetzelfde schuitje, uhhh nee thuis, naja je snapt wat ik bedoel. Er wordt thuis al gewerkt, gestudeerd, gesport, gekookt, ge- eigenlijk alles. Deze challenge is zeker geen moeten, maar meer een we maken dan ook maar even nuttig gebruik van deze bizarre situatie.

Opgeruimd huis, opgeruimd hoofd

Het echte doel van de challenge, is een opgeruimd huis, daarmee een opgeruimd hoofd en een fijner gevoel. De challenge duurt een maand, van 1 april tot en met 30 april en is onderverdeeld in 13 behapbare onderdelen. Door de drukke schema ‘s die de meeste van jullie al hebben, zijn de onderdelen als volgt opgebouwd. Door de weeks twee onderdelen die niet zoveel tijd in beslag nemen en in het weekend een onderdeel waarvan ik denk dat het misschien langer tijd kost. We pakken daarmee heus niet je hele huis van onder tot boven aan. Maar wel items die je nogal eens vergeet, nou ja laat ik voor mezelf spreken. Die ik nog al eens vergeet. Zoals het opruimen van mijn tassen. Mijn werktas heeft bijvoorbeeld echt een soort gruis laagje op de bodem, tijd om die ook eens aan te pakken. De voorraadkast, de schuur of berging komen aan de beurt. Zodat we na de quarantaine op allerlei vlakken hebben opgeruimd en daar voorlopig geen tijd meer aan hoeven besteden.

Storm trooper cleans keyboard

Hoe kun je meedoen?

Allereerst natuurlijk door de blog hier te blijven volgen. Wil je ook via de Citizen of Facebook op de hoogte blijven van de Spring Challenge klik dan hier. Op de pagina heb ik een event aangemaakt en het is natuurlijk mooi om hierop je ervaringen en resultaten te delen. Via mijn Instagram is de challenge natuurlijk ook te volgen. Als je meedoet en je foto ‘s deelt via Instagram of je stories gebruik je #springchallenge. De challenge is geen wedstrijd, maar zoals gezegd hoe meer zielen hoe meer vreugd. Dus verloot ik op 30 april twee keer een stadstour van Citizen of voor twee personen door Amsterdam. De winnaars kiezen een datum voor deelname aan een tour naar keuze als alle corona ellende voorbij is.

Volg jij Citizen of al? : INSTAGRAMFACEBOOKLINKEDIN

One thought

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.