Spring Challenge 2020 we zijn van start!

Omdat we toch verplicht in quarantaine zitten, leek het me mooi onze tijd nuttig besteden door te gaan opruimen en alvast aan de voorjaarsschoonmaak te beginnen. Natuurlijk is een traditionele schoonmaak waarbij we het hele huis in één keer op zijn kant gooien een beetje saai en achterhaald. Iedereen heeft thuis al genoeg te doen in deze bizarre tijd. Van 1 april tot en met 30 april pakken we per week drie dingen aan. Het gaat er vooral om dat we ons straks na de quarantaine niet meer met deze klusjes hoeven bezig te houden.

We gaan niet te zwaar van start, het moet leuk blijven. De volgende drie onderdelen komen deze week aan bod: tassen en portemonnee, schoonmaakkastje en meterkast. Het fijne aan de opdrachten is dat je ze zelf in kunt delen. Doe je het liefst alles in één dag, geen probleem, doe je liever zoals ik elke keer wat ook prima. We zitten toch de hele dag thuis. Als het een week niet lukt om de opdrachten af te krijgen ook geen probleem. Als je later instroomt ook prima. We hebben in totaal vijftien onderdelen in de vijf weken die april ongeveer beslaat, dus drie per week.

Tassen en portemonnee uitdaging Spring challenge 2020 Citizen of

Het fijne aan de opdrachten is dat je ze zelf in kunt delen. We zitten toch de hele dag thuis. Als het een week niet lukt om de opdrachten af te krijgen ook geen probleem we hebben in totaal vijftien onderdelen in de vijf weken die april ongeveer beslaat is dat dus drie per week. Elke maandag komen de drie uitdagingen voor de week op de blog.

Schoonmaakkastje uitdaging Spring Challenge 2020 Citizen of

En last but not least één van de meest vergeten onderdelen in huis qua opruimen en schoonmaak.

Meterkast opruim uitdaging Spring Challenge 2020 Citizen of

Dit was het alweer voor deze week. Viel het mee? Laat maar even weten in een reactie als je wilt. Elke maandag komen de drie uitdagingen voor de week op de blog. Verder is Citizen of ook via Facebook en Instagram te volgen. Op Instagram gebruiken we de hashtag #springchallenge.

Volg jij Citizen of al? : INSTAGRAMFACEBOOKLINKEDIN

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.