Spring Challenge week 3 nieuwe uitdagingen

We zijn al weer bij week drie van de Spring Challenge aanbeland, heb je lekkere Paasdagen gehad? Hoop het wel, we hebben in ieder geval mooi weer gehad. Wat een ontzettend leuke reacties krijg ik van jullie. Jullie zijn lekker bezig! Tijd voor weer drie nieuwe uitdagingen. Deze keer één grotere en twee kleinere opdrachten. Althans ik denk dat je aan één wel wat meer tijd kwijt bent dan aan de andere twee.

Spring Challenge 2020 Citizen of koffers en reistassen opruimen en schoonmaken

De eerste opdracht valt mee toch? Zeg eens eerlijk had jij dit als onderdeel verwacht? Het is wel iets wat ik best vaak vergeet dus het leek me goed deze mee te pakken. Het gaat er immers om dat het een beetje verrassend en uitdagend blijft. Bedoel opruimen en schoonmaken is en blijft gewoon opruimen en schoonmaken. Maar af en toe even wat anders maakt het wel leuker vind ik.

Spring Challenge 2020 Citizen of nachtkastje opruimen en schoonmaken

Zoals gezegd, je mag alles op eigen tempo en in de voor jou fijnste volgorde doen. De eerste twee uitdagingen van deze week waren easy peasy wat mij betreft, nu op naar de volgende.

Spring Challenge 2020 Citizen of kledingkast opruimen en schoonmaken

Zo na deze week ziet je slaapkamer er ook weer een stuk beter uit! Lekker bezig! Op naar de volgende uitdagingen! Op Instagram heb ik al wat foto’s voorbij zien komen en gedeeld maar ik ga zeker nog even een update plaatsen.

Heb je de eerdere Spring Challenge blogs gemist. Klik op de linkjes naar deel 1 en deel 2.

Volg jij Citizen of al? : INSTAGRAMFACEBOOKLINKEDIN

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.