Spring Challenge week 4 lekker bezig!

We zijn alweer bij de één na laatste week van de Spring Challenge aangekomen. Wat is iedereen lekker bezig! Voor mij werkt het eerlijk gezegd goed om niet elke dag met opruimen bezig te zijn. Als ik zie wat we dan allemaal al hebben gedaan, negen uitdagingen. Van het schoonmaken van je tuin of balkon, wat bij mij tot nu toe het meest tijd kostte, tot geld besparen door alle vaste lasten nog eens na te lopen. Deze week weer twee kleine en één wat grotere uitdaging.

De koelkast en vriezer zijn appeltje, eitje of niet? De volgende uitdaging is de voorraadkast. Hieronder ook een paar tips om je voorraadkast nog meer op orde te houden nadat je deze hebt opgeruimd.

Last but not least de bergruimte, eerlijk gezegd is dit de klus waar ik het minst zin in heb, maar goed dan is het straks wel weer gedaan. Wie weet worden de quarantaine maatregelen wel versoepeld en is onze berging wel weer even lekker helemaal opgeruimd.

Succes weer, en blijf vooral jullie Spring Challenge verhalen delen, en vooral lekker op je eigen tempo. Lock down is slow down zag ik ergens dat vond ik wel toepasselijk. Vooral niet teveel drukte maken. Ohja en je maakt natuurlijk kans op de twee keer twee kaartjes voor de stadstour door Amsterdam als je mee doet… Heb je straks voor na de quarantaine een fijn uitje op de planning staan.

Heb je de eerdere Spring Challenge blogs gemist. Klik op de linkjes naar deel 1, deel 2 en deel 3.

Volg jij Citizen of al? : INSTAGRAMFACEBOOKLINKEDIN

Foto omslag: Pinterest

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.