Vakantie flow: Sabrina van Sabrina Visual

Tokyo interview Sabrina Visual voor vakantie flow van Citizen of

In de rubriek Vakantie flow ga ik mee in de vakantie flow van ervaren reizigers. Want wie is er nou niet nieuwsgierig naar beste hotels, mooiste reis tot nu toe en een gillend naar huis moment? Net terug uit Tokyo, deze keer Sabrina van Sabrina Visual.

Tokyo interview Sabrina Visual voor vakantie flow van Citizen of

Beste hotel

ACE hotel NY, the Boro hotel in Brooklyn, en The Knot in Tokyo.

Vakantie in Nederland

Sowieso de kust! De Wadden, (het liefst Ameland) of Zeeland. Ben een echte strandliefhebber, we wonen sinds een paar jaar in Breda. En ik heb eigenlijk heel mijn leven bij zee gewoond dus mis het vreselijk. De ruimte, de weidse blik, de zee, voetjes in het zand, wind door je haar, muizenissen uit je hoofd!

New York interview Sabrina Visual voor vakantie flow van Citizen of

Je gaat op reis en neemt mee

Mijn man, want wij zijn de beste reispartners! Hahaha en travel light gaat steeds beter lukken (eindelijk) maar sowieso altijd mijn bijna vintage Rimowa aluminium koffer… gebutst, gedeukt en vol stickers geplakt! Koffer vol herinneringen mee terug en altijd nog wat ruimte om nog iets mee terug te nemen van een reis.

Bucketlist…

Oef heb je even… ik heb best veel gezien en kunnen afvinken al, zoals Ostuni hierboven op de foto. Maar op de travel bucketlist staan nog wel: Buenos Aires, Hawaii, Canada, Kaapstad, Oman en IJsland. We willen heel graag familie wonend in de USA opzoeken, mijn zusje in Atlanta en mijn zwager in Portland. Een roadtrip door de USA en nog een keer terug naar Australië, er is nog zoveel te zien daar.

Het ultieme vakantiegerecht

Verse vis rechtstreeks uit zee! Of een lekker Balinees gerecht, vol verse kruiden. Ook goede herinneringen aan de sushi en sashimi die we in Azië aten, daar kan niks aan tippen. En Okonomiyaki dat is Japanse pizza. En ik at in Tokyo bij een hip eettentje een heerlijke lauwwarme soba noodles salade vol verse groenten… ook yum!

New York interview Sabrina Visual voor vakantie flow van Citizen of

Favoriete stad voor een city trip

Is en blijft, hoe cliché toch ook NEW YORK! Echt al in heel veel wereldsteden geweest maar gaan in November voor de derde keer naar NYC en ik weet dat deze metropool me weer gaat inspireren, verrassen en energie geven. Sydney als goede 2de trouwens, hou van steden met de energie van water er omheen.

Mooiste reis tot nu…

Ik vond Perth bijzonder, met de boot naar Rottnest Island wat daar voor de kust ligt. Supermooi eiland met kleine baaitjes en zoutvlaktes en de schattige Quokka ‘s leven daar. Terug op de boot spotten we walvissen. De komende reis eind van dit jaar met onze kids samen word ook speciaal. We gaan onze zoon ophalen in Singapore waar hij nu student is aan de NUS. Daarna door naar Brunei voor een trip “down memory lane” want we hebben daar bijna vier jaar gewoond. Als kers op de taart nog een weekje strand in El Nido op de Filipijnen! 

Souvenirs interview Sabrina Visual voor vakantie flow van Citizen of

Mooiste souvenirs

Een beeld van wit steen uit China Town Singapore, een vaas met bloemenprint uit Brunei, en de vintage Kokeshi dolls uit Japan.

Gillend naar huis

Een hotelletje wat we ooit als tussenstop hadden geboekt naar onze eindbestemming in Zuid- Frankrijk toen kids nog klein waren. Soort van krakkemikkige armoedige Fawlty Towers. Kruip door sluip door trappen, oud, viezige vloerbedekking en verre van Frans romantisch. Geen badkamer maar een soort van seventies tijdscapsule in vaag bruin wat de douche cabine bleek te zijn. Na een slechte nacht onder een kriebelig pummelige deken… bleek dat er voor het hotel op het dorpsplein om 4 uur s’ nachts al werd begonnen met het opbouwen van de marktkramen. Er hing tot slot een penetrante kaaslucht in het hotel, dus hier thuis noemen de kids het ‘het kaashotel’. Nu lachen we er om… Weet je nog mam? Hahaha

Los Enamorados interview Sabrina Visual voor vakantie flow van Citizen of

Romantisch weekend

Vijf nachten in het hotel Los Enamorados in het baaitje van Portinatx op Ibiza. Alles klopte!! Ultiem verjaardagscadeau en tja hoe zal ik het zeggen… de vibe op Ibiza is sowieso erg goed.

Next trip…

New York City… kort weekje in November. Manlief is fervent marathonloper en heeft over de hele wereld al marathons gelopen en nu dan eindelijk die van New York. Dit wordt zijn achtste en ik ben uiteraard altijd bereid om mee te gaan en aan te moedigen.

Interview Sabrina Visual voor vakantie flow van Citizen of

Sabrina super bedankt dat je jouw mooie reisverhalen, favorieten en vooral ook je gillend naar huis moment met Citizen of wilde delen. Ik ben in ieder geval weer heerlijk geïnspireerd door Sabrina. Wil je Sabrina Visual volgen op Instagram klik dan hier.

Lees ook: Vakantie flow: Vera Gijselhart en Vakantie flow: Sandra van Dutch Travel bloggers

Volg jij Citizen of al? : INSTAGRAMFACEBOOKLINKEDIN

Beelden: Sabrina Visual

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.