Vakantie flow: Sandra van Dutch travel bloggers

In vakantie flow ga ik mee in de vakantie flow van ervaren reizigers. Want wie is er nou niet nieuwsgierig naar favoriete vakantiegerechten, beste hotels en nooit meer naar huis oorden? Deze keer de vakantie flow van Sandra van Dutch travel bloggers.

Je gaat op reis en neemt mee? 

“Mijn viend natuurlijk! De meeste lezers van mijn blog zullen dit wel weten, we gaan altijd samen op reis. Ik zou ook niet alleen willen reizen, vindt een beetje ‘me-time’ op zijn tijd best fijn maar verder heb ik liever toch gezelschap! Verder gaan er natuurlijk spullen mee zoals mijn camera, telefoon en andere essentials. Maar deze zijn eigenlijk een stuk minder van belang, het delen van mooie reizen is toch het allerleukst!”

Beste hotel

“Bellagio in Las Vegas! Wat een ervaring was dat, midden op The Strip, in de lobby alleen maar mogelijkheden om te gokken. Een drankje drinken was hier eigenlijk niet te doen, zó duur! Maar desondanks wel een leuke ervaring om dit een keer te zien.”

Vakantie in Nederland

” Texel! Lekker dicht bij huis, maar zodra ik hier ben voelt het alsof ik op vakantie ben. Ook wanneer we er maar één dag zijn.. “

Favoriete city trip

“Ik ben al een aantal keer in Berlijn geweest en dit is tot nu toe wel mijn favoriete bestemming voor een citytrip! Vanwege de rijke geschiedenis die je nog op veel plekken in de stad tegenkomt en de mooie gebouwen. Berlijn is ontzettend veelzijdig, dat trekt mij aan in deze stad. De stad is prima bereikbaar, wat het voor ons makkelijker maakt om voor een weekend hiernaar toe te gaan.

De eerst volgende keer dat ik naar Berlijn zou willen, wordt denk ik in de decembermaand. Het lijkt me zo leuk om de stad eens in winterse sferen te zien met allemaal kerstmarkten! “

Droomreis

” Onze road trip door Amerika van vorig jaar. Eigenlijk was ons tripje naar Curaçao ook wel een droom die uit kwam, mede omdat we daar hebben gezwommen met dolfijnen! “

Take me back

” Eigenlijk hetzelfde als onze droomreis door Utah, Nevada en Arizona, ik wil ontzettend graag terug naar Amerika. Dit keer naar andere plaatsen om nog meer natuurparken te ontdekken. “

Droombestemming

” Wij zouden super graag een keer naar Canada gaan om daar een roadtrip te gaan maken. Een camper huren, globaal een route uitstippelen en dan rondreizen. “

Ultieme vakantie drankje 

” Simpel, Pina Colada! En dan het liefst op een parelwit strand aan een mooie blauwe zee. Lekker na het snorkelen en chillen op het strand met een Pina Colada erbij. “

Favoriete vakantiegerecht

” Oeh, moeilijk! Ik ben soms best een lastige eter, dus kies vaak ‘veilige’ maaltijden wanneer we uit eten gaan. Mijn favoriet tot nu toe waren Coconut Shrimps in Amerika. “

Gillend naar huis

” De Eifel. Twee jaar geleden gingen wij in December naar de Eifel voor mijn verjaardag. We wilden hier rondwandelen in de natuur en op zoek gaan naar een leuke kerstmarkt… Nou, waar wij waren was er geen kerstmarkt te vinden! En tot overmaat van ramp belandden we ook nog in het ziekenhuis omdat ik een longontsteking bleek te hebben.. “

Waar gaat je eerst volgende reis naar toe?

” Madeira! “

Wil je meer te weten komen over Sandra en haar avonturen op reis, lees meer op Dutch travel bloggers.

Lees ook: Vakantieflow van Vera Gijselhart

Lees ook: Een nieuwe rubriek Vakantie flow

Volg jij Citizen of al? : INSTAGRAMFACEBOOKLINKEDIN

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.