Vitra Circle shop, design met een mooie korting

Misschien weet je al dat ik naast Citizen of, bij het mooie Zwitserse meubelmerk Vitra werk. Om precies te zijn bij Vitra Nederland, Vitra heeft namelijk in de meeste Europese landen een eigen kantoor van waaruit de verkoop plaats vind. In België zit het kantoor vlakbij Brussel, en naast een kantoor is er sinds 2017 ook een Circle shop. Daar wil ik het even met je over hebben, want deze shop is namelijk super fijn!

Vitra Circle shop

In de Circle shop vind je showroom artikelen, producten met lichte transportschade, verkeerde bestellingen of leveringen. Voorheen werden deze producten alleen tijdens de jaarlijkse Factory sale verkocht. ” Vitra is er echter van overtuigd dat de producten meer respect, zorgzaamheid en sneller een mooie plek in huis of op kantoor verdienen.” Duurzaamheid is hierbij een belangrijk aspect. De producten worden als het nodig is gerepareerd, schoongemaakt en in optimale staat gebracht. Je krijgt op de producten gewoon weer twee jaar garantie en natuurlijk ook een hele aantrekkelijke korting. Een win- win situatie dus.

Actuele aanbod

Nu hoor ik je denken, moet ik dan helemaal naar België gaan rijden om misschien een mooi item te kunnen scoren? Goed nieuws! De Circle shop heeft een website waarop je het actuele aanbod kunt bekijken, per item staan alle details beschreven. De site wordt elke werkdag geüpdatet dus als je een mooi product op het oog hebt is het zeker de moeite waard om de site in de gaten te houden en op te slaan onder je favorieten.

Wishlist material

Mocht je het item van je dromen hebben gevonden, zorg dan dat je op vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur of op zaterdag tussen 10.00 en 18.00 uur op de Bazellaan 8, 1140 Evere, in België bent. Let op: 13 en 14 september is de Circle shop dicht. Ohja, je zit natuurlijk met smacht te wachten op de website, dat is www.vitracircle.com Kijk snel of jouw wishlist material er tussen staat. Je kunt met creditcard of pinpas betalen. En wie weet staat straks je droom product bij jou thuis the shinen.

Lees ook: Waarom het slim is alleen te investeren als je verliefd bent en andere tips

Volg jij Citizen of al? : INSTAGRAMFACEBOOKLINKEDIN

Beelden: Vitra Circle shop

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.