Vitra Factory Sale

Eames-Elephant

Mooiste ontwerpen

Yeahhhh het is weer zo ver! De Factory Sale komt er weer aan, en wel op zaterdag 15 december 2018. Sinds ik bij Vitra werk hebben we al meerdere malen een Factory Sale georganiseerd. Tijdens de Factory Sale kun je producten kopen uit de showroom, producten gebruikt op beurzen, evenementen en fotoshoots. De showroom is gevuld met alle mooie producten voor echt goede prijzen kan ik je vertellen. Daarnaast kan ik je alvast verklappen er is weer enorm veel moois. Banken, fauteuils, bureaustoelen, accessoires en nog veel meer. De mooiste ontwerpen van Charles & Ray Eames, Antonio Citterio, Jasper Morrison en Maarten van Severen en nog vele andere beroemde ontwerpers. Droom je al jaren van een Eames Plastic Chair of een .03 dan is dit je kans.

Showmodellen

Om 9.00 uur gaan de deuren open, beslis snel want voor je het weet is het weg. Om 13.00 uur zullen we de deuren weer sluiten, je hebt dus vier uurtjes om te genieten, je huiskamer, slaapkamer of bijvoorbeeld de hal te voorzien van mooie nieuwe items. De veelal showmodellen zijn soms gebruikt en soms niet. Je koopt het product in de staat waarin het in de showroom staat, het kan best een kleine beschadiging hebben. Betaling is alleen mogelijk met pin, cash of creditcard is helaas niet mogelijk. Het adres is De Oude Molen 2, Ouderkerk aan de Amstel ( veel navigaties veranderen dit in Amstelveen) De showroom zit net op een grens gebied dus ook dan kom je op het juiste adres.

Eames-Lounge-Chair-2018.png

Tips

  • Kijk alvast op de website www.vitra.com wat er allemaal in collectie is zodat je de producten kent en direct kunt kijken of het product wat je zou wensen erbij staat.
  • Kom op tijd, er staat meestal een lange rij voordat de deuren opengaan.
  • Neem iemand mee, zodat je je aankopen niet alleen hoeft te dragen. Daarnaast kun je makkelijker verspreiden als je van plan bent meerdere producten aan te schaffen. Kortom trommel je vrienden op, en bedenk een plan, je zult hen eeuwig dankbaar zijn.
  • Check je daglimiet per bankpas, ook al heb je soms meer geld op je rekening als er een daglimiet voor pin is ingesteld kun je niet hoger dan dat bedrag pinnen. Door het pin limiet ( tijdelijk) aan te passen kom je niet voor verrassingen bij de kassa te staan.
  • Mocht je geen auto hebben of zoveel willen meenemen dat je eigenlijk een busje of vrachtwagen nodig hebt. Je kunt je vervoer ter plaatse regelen, ook dit is weer met pin te betalen.

Mijn collega ‘s en ik kijken enorm uit naar deze dag, al die blije gezichten en gave verhalen. Blijft voor ons echt een heel mooi moment. Mocht je nog vragen hebben schroom niet om hieronder een reactie te plaatsen. Anders mag je mij natuurlijk ook altijd een berichtje sturen. Zie ik je de 15e?

Volg Citizen of: INSTAGRAMFACEBOOKLINKEDIN

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.