Vitra opent duurzame Circle Store in Zaandam

Eerder schreef ik al over de Vitra Circle shop in Belgie en over de in Nederland zeer bekende Vitra Factory sale. Omdat ik voor Vitra werk ben ik super blij dat we dit mooie circulaire initiatief nu ook in Nederland hebben. Je vindt de Circle shop in Zaandam op het Hembrugterrein in een prachtig monumentaal pand, een voormalige munitie opslag.

Vitra-Circle-Zaandam-Inside

Authentiek en origineel design met mooie prijzen

In de Vitra Circle Store worden de orginele Vitra en Artek producten in ere hersteld. Deze producten zijn eerder gebruikt als showroommodel, proeftstoel of op beurzen en evenementen. Producten worden gerepareerd, opgeknapt en gereinigd. Je krijgt als klant weer gewoon twee jaar garantie. De Circle store draagt bij aan een duurzamere wereld, en het mooie is de prijzen zijn hier op aangepast. Dat maakt het natuurlijk heel interessant om eens een kijkje te gaan nemen.

Vitra-Circle-Store-Zaandam-binnenin

Sneakpeak

Je hebt hierboven al een kleine sneakpeak gekregen. Mooi dat deze producten een “tweede leven krijgen”. Het principe ‘first come, first served’ wordt gehanteerd dus wacht niet te lang of neem alvast een kijkje op de website www.vitracircle.com.

Vitra-Circle-Store-Zaandam-Gevel

Adres en openingstijden

Hierbij het adres: Affuitenhal 10, 1505 RE Zaandam. Openingtijden: Vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en vanaf 1 oktober ook op zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Betalen is mogelijk met pin. Mocht je vragen hebben over een specifiek product bel dan naar +31(0)630464801.

Lees ook: Lounge Chair en Ottoman

Volg jij Citizen of al? : INSTAGRAM – FACEBOOK – LINKEDIN

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.