Zomer in Amsterdam, varen over de grachten

Zomer in Amsterdam, heerlijk om op een zomeravond door de grachten te varen. Aanleiding het afscheid van twee collega ‘s. Terwijl we vaarden en genoten besloot ik de zomer in de stad toch maar met mijn telefoon vast te leggen. We hebben een paar kleine drupjes regen gehad, verder was het bewolkt en vooral enorm genieten van het goede gezelschap en al het moois wat de stad te bieden heeft. Kijk je mee?

Het Rijks museum
Spiegeltje spiegeltje aan de waterkant… wat is het mooiste Amsterdamse grachtenpand?
Piep klein terras aan het water
Soms krijg je het gevoel dat je “achter de schermen” kijkt zoals hier vier airco units aan een verder schattig ogend pandje.
De oude Ford Garage, ook wel KLM huisje 42, staat te koop. Snel een check, maar helaas we komen nog wat lege flessen te kort. Damn wat een prachtig pand aan de Prinsengracht
” O flinke trotse Wester ” zoals Johnny Jordaan zong…
Deze foto maakte ik niet tijdens onze vaartocht, maar vanaf de Utrechtste brug bij ons huis. Een windsurfer in actie, omdat ik al jaren surf, moest er natuurlijk een foto worden gemaakt.

Serie

Eerder maakte ik al een blog over de herfst in Amsterdam. Met natuur met zijn mooie kleurschakeringen en architectuur die versmelten tot ware schilderijen. Mocht er deze winter sneeuw liggen dan ga ik ook eens aan de slag met een winterse versie. Toch mooi om te zien dat de herfstserie nog best vaak wordt bekeken. De zomerse foto ‘s zijn door het weer niet mega zonnig, maar eerlijk gezegd vond ik het ook wel handig. Hoef ik niet om half naakte mensen heen te fotograferen. Vond je het een mooie serie?

Lees ook: Herfst in de stad

Volg jij Citizen of al? : INSTAGRAMFACEBOOKLINKEDIN

6 thoughts

      1. Ahhhh dat is nog wel een eind inderdaad, ik ga starten met hippe stadstours… mocht je dat wat lijken hou de blog in de gaten 😉🌸

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.