My Home Office het nieuwe thuis kantoor in de tuin

Soms kom je met zo’n gaaf concept in aanraking dat je het direct met iedereen wilt delen. Dus dat doe ik nu met jou. Cosmas Bronsgeest is de ontwerper van het My Home office tuinkantoorconcept. Met hem sprak ik over zijn bijzondere My Home Office tuin kantoor.

My-Home-office-buitenkant

De My Home Office

Met de My Home Office creeer je een ontspannen thuiswerkplek in je eigen tuin. Vooral het uiterlijk sprak mij direct aan, de buitenkant van Siberisch lariks zorgt ervoor dat het in bijna elke tuin moeiteloos blend. Zomer en winterproof en kan meestal vergunningsvrij en zonder betonnen fundering worden geplaatst. Zelfs op sommige dakterrassen is plaatsing mogelijk. Easy peasy lemon squeezy!

Plug and play

Naast het gave uiterlijk denk ik dat veel mensen het plug en play principe ook erg aantrekkelijk vinden aan de My Home Office. Binnen een paar uur zetten de monteurs het kantoor waterpas in je tuin. Aan de buitenkant zit een stopcontact waardoor je deze direct op je eigen stroomnetwerk aansluit. De levertijd van de prefab modellen is vier tot zes weken ook dat is om over naar huis te schrijven.

Binnenruimte

Ongeveer acht vierkante meter, rust ruimte en vooral een werkplek met veel lichtinval. Om precies te zijn plantenbakken, lichtpunten, een vast bureau, dubbelglas, een klapraam, stopcontacten en marmoleum op de vloer zijn standaard. Wil je een uitgebreidere versie? Dan zijn een zit/sta bureau, zonwering, airco en een sedum dak opties. Kortom een mooie fijne werkplek in je eigen tuin, wat wil je nog meer?

My-Home-Office-Schets

Andere modellen

Model 2.0 is naast een werkplek ook te gebruiken als logeerkamer, zo maak je in een hand omdraai het bed voor logees op.

My-Home-office-logeer-versie
My-Home-Office-Sanitair

Maatwerk

Er zijn nog zoveel mogelijkheden, zowel qua afmetingen, indeling als bijvoorbeeld financiering, zo zijn huren of leasen een optie. Wil je meer weten neem dan hier contact op.

Nieuwsgierig naar de andere Citizen of verhalen, bijvoorbeeld Binnenkijken bij de mooiste huizen ter wereld of Interieurtips de basis

Volg jij Citizen of al? : INSTAGRAM – FACEBOOK – LINKEDIN

My-Home-Office-Maatwerk-Schetsen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.