Vakantie flow: Vera Gijselhart

In vakantie flow ga ik mee in de vakantie flow van ervaren reizigers. Want wie is er nou niet nieuwsgierig naar favoriete vakantiegerechten, beste hotels en nooit meer naar huis oorden? Deze keer de vakantie flow van Vera Gijselhart uit Tilburg.

Favoriete stad voor een citytrip

” Marrakesh, op een paar uur vliegen vanaf ons kleine kikkerlandje bevindt zich een totaal andere wereld dan dat wij hier gewend zijn, het lijkt ook wel alsof je eventjes terug in de tijd reist. Als interieurarchitect ben ik dol op mooie interieurs en daar ontbreekt het alles behalve aan in de riads. De traditionele Marokkaanse huizen met een atrium en vaak ook een zwembad zijn prachtig! De interieurs zijn elegant, eigenzinnig, creatief en romantisch en in tegenstelling tot het stadscentrum (de medina) bevind je je hier in een oase van rust.”

Ultieme vakantie drankje 

” Haha dat is eigenlijk het hele jaar door hetzelfde bij mij. Een ijskoud blikje Coca-Cola! Maar dan het liefst op een eiland met witte stranden en palmbomen. ”

Je gaat op reis en neemt mee

” Sowieso goed gezelschap! Ik zou eigenlijk vrijwel alles kunnen missen maar ik ben echt de persoon die deze mooie momenten met anderen wil delen. “

Favoriete vakantieland

” Dat blijft Italië, ik zou hier met gemak kunnen gaan wonen. Het land van de levensgenieters als je het mij vraagt; alles gaat gepaard met passie. Ze genieten enorm van de kleine dingen, Italiaans is mijn favoriete eten en ze zijn enorm goed in design.”

Reis van je dromen

” Ik droom er al jaren van om naar Canada te gaan, Vancouver Island. Het landschap is zo wild en puur en mijn droom is om orka’s te spotten in real life, het liefst van heel dichtbij. “

Gillend naar huis

” Mijn slechtste vakantie-ervaring is toen we met een groep meiden in een hostel zaten in het centrum van Londen, niet vanwege de stad natuurlijk, Londen is geweldig! Maar het hostel was wel echt een nachtmerrie; veel mensen op één kamer, het licht ging gedurende de hele nacht aan; de douches waren zo bizar heet dat je er niet onder kon gaan staan; het ontbijt was vreselijk en alles bij elkaar was dit hostel ook nog eens vrij prijzig. “

Take me back to

” NYC!! Wauw, wat was dat gaaf! Wij zijn hier 10 dagen geweest en ik was nog lang niet uitgekeken. De stad heeft zoveel te bieden en ik hou van de “urban” vibe die hangt in wijken als Harlem, the Meatpacking district en Brooklyn. Ik ben dol op The High-Line, op zondagochtend een mis bijwonen in een authentieke gospel kerk in Harlem en de vele knusse jazz-cafés. Ook word ik super blij van de klassieke droom-woningen in de Upper East Side. “

Beste hotel

” Railay Great View Resort in Thailand, wij sliepen in een soort van luxe boomhut waarbij je onder andere vanaf het toilet uitzicht had op een tropisch woud met apen die van boom naar boom slingerden. Je bevindt je letterlijk in de natuur, het voelt als een spa, kalm en sereen. “

Het ultieme vakantie gerecht

” Italiaans; pasta, pizza, anti pasti, love it all!! “

Vera bedankt voor het delen van jou vakantie flow. Het hotel in Thailand heb ik al aan mijn wensenlijstje toegevoegd ;-). Ben jij ook een echte reiziger en wil jij ons ook inspireren door jouw vakantie flow te delen? Laat het even weten in een reactie.

Lees ook: Nieuwe rubriek vakantie flow

Volg jij Citizen of al? : INSTAGRAMFACEBOOKLINKEDIN

Beelden: Vera Gijselhart

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.